Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Aanbrengen WCD, schak, lichtp, spots, data&CAI

Toevallig een oude collega. Dus ik weet hoe hij werkt. Geweldig dat hij voor zijn eigen is begonnen. Hij is erg flexibel met werktijden, denkt goed mee en hij kan jullie goed adviseren met materiaal gebruik van merk en type. Hij is goed op de hoogte met hedendaagse ontwikkelingen. Ik kan jullie adviseren dat hij goed op de markt zit met prijs/kwaliteit verhouding. 
Tijdens de bouw had ik meerwerk aan hem aangegeven. En die was de meerprijs erg voordelig.
Ik heb mijn ervaringen doorgegeven aan mijn zus. En daar heeft hij ook een opdracht gekregen vanwege goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vergelijk met andere bedrijven en u zult merken waarom wij hem hebben gekozen. Na mijn ervaring zult u geen spijt hebben.

Glenn Veen

Lampen en gordijnrails ophangen

Eddie heeft voor mij een aantal lampen en rails opgehangen. Dit is uitstekend gedaan. Hij is fijn in de omgang, betrouwbaar en werkt secuur. Een prima vakman, dus zoek niet verder.

Stefanie Luiten

Vervangen meterkast woonhuis

Eddie is prettig in de omgang en no-nonsense. Toen er problemen met de leverig waren heeft hij mij ook netjes geinformeerd. Hij heeft goed werk geleverd. Wat mij betreft een aanrader!

Bas Jansen

Groepenkast werkplaats

De opdracht is stipt uitgevoerd. De groepenkast is keurig afgewerkt. Van tevoren is er goed overlegd dat alles binnen de geldende veiligheids normen uitgevoerd wordt. Ook tijdens de installatie zijn diverse adviezen gegegeven die wellicht tot meer opdrachten zal leiden. Prima vakman!

Pieter Besse

vervangen meterkast

Kleine opdracht, prima uitgevoerd! Keurig op tijd en prima werk geleverd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe stoppenkast.

Koen Willems