Werkzaamheden

Werkzaamheden

Eddie Franken Elektro is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw van elektrotechnische installaties, waarbij ook service en onderhoud belangrijk is. Daarnaast hebben wij veel ervaring met de aanleg van datasysystemen en brandmeldsystemen. Of het nu gaat om het vervangen van een groepenkast of om het aanpassen van de installatie van uw keuken of bedrijfshal, wij gaan mee met de laatste trends en we zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo leveren en plaatsen wij bijvoorbeeld videofooninstallaties met een verbinding naar uw mobiele telefoon of tablet.
 
Wilt u niet alleen een professioneel aangelegde elektrotechnische installatie, maar ook zuinig omgaan met energie? Ook voor zonnepanelen bent u bij Eddie Franken Elektro aan het juiste adres.
 
Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Verlichting

topVerlichting

Eddie Franken Elektro biedt een compleet pakket aan producten op het gebied van verlichting, in combinatie met deskundig advies. Van decoratieverlichting voor uw restaurant tot sfeerlichting voor uw tuin tot praktische verlichting voor uw bedrijfspand. Wij adviseren u graag over goede en energiezuinige oplossingen, die passen bij uw wensen en omstandigheden.
Zonnepanelen

topZonnepanelen

Investeren in zonnepanelen wordt steeds aantrekkelijker. Niet alleen werkt u door het gebruiken van zonnepanelen mee aan een schoner milieu, maar u heeft uw investering ook snel terugverdiend. Eddie Franken Elektro levert en plaatst vakkundig uw zonnepanelen, inclusief de installatie van de omvormer.
 
Brandmeldsystemen

topBrandmeldsystemen

De gevolgen van een brand kunnen desastreus zijn, dus is het belangrijk om een beginnende brand vroegtijdig op te merken. Met een brandmeldsysteem van Eddie Franken Elektro wordt u op tijd gealarmeerd, zodat u snel in actie kunt komen om de schade te beperken. Wij bieden passende oplossingen voor bedrijfspanden en woonhuizen.
Camerasystemen

topCamerasystemen

Wilt u een volledig overzicht van uw winkel, of een simpele camera bij de voordeur van uw woonhuis? Eddie Franken Elektro levert en installeert eenvoudige tot complexe camerasystemen, waarmee u uw winkel, kantoor of huis op elk moment via de mobiele telefoon in de gaten kunt houden.
Intercom en videofooninstallaties

topIntercom en videofooninstallaties

Wilt u efficiënt contact met elkaar kunnen houden in uw bedrijfspand, of wilt u gewoon weten wie er bij u voor de deur staat? Eddie Franken Elektro verzorgt de installatie van communicatiesystemen voor particulieren en bedrijven. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat u via uw tablet of mobiele telefoon kan zien wie er bij u aan de deur staat.
Datasystemen en telecominstallaties

topDatasystemen en telecominstallaties

Eddie Franken Elektro in Valkenswaard kan een stabiel en duurzaam netwerk leveren voor uw telefoon- en dataverkeer. Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.
Elektrische Installaties

topElektrische Installaties

Bent u aan een nieuwe machines of apparaten toe, maar is er geen passende aansluiting beschikbaar? Eddie Franken Elektro kan elke gewenste installatie voor uw bedrijfspand of huis aanleggen of uitbreiden, zodat de elektra weer aan uw eisen voldoet, bv. in uw bedrijfshal, badkamer, tuin of keuken. Desgewenst kunnen wij ook de gas- en waterinstallatie voor uw verzorgen, zodat de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd kunnen worden.
Aanleg en vervanging van groepenkasten

topAanleg en vervanging van groepenkasten

Hebt u een nieuwe meterkast nodig, vanwege het uitbreiden van de elektrische installatie in uw woning of bedrijfspand? Of is de oude meterkast aan vervanging toe? Wij leveren en monteren veilig uw nieuwe groepenkast. Alle door Eddie Franken Elektro aangelegde groepenkasten voldoen aan de veiligheidseisen van onze branche. Wij werken voornamelijk met de merken Hager en Attema.
Eddie Franken Elektro • Gelukken 34, 5552 LE Valkenswaard • 06-54223828